Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk

Forside rad 1

Høring – Søknad om midler til bredbåndutbygging i Porsanger kommune 2021

Porsanger kommune har siden 2013 arbeidet med å øke tilgjengeligheten på Bredbånd for kommunens innbyggere, bedrifter, organisasjoner og offentlige institusjoner.

Prioriterte områder i Porsanger kommune vil være områder hvor det ikke allerede er igangsatt bredbåndsutbygging, eller som har bredbånd med hastigheter mindre enn 30 Mbps nedstrøms og 6 Mbps oppstrøms.

Porsanger kommune ønsker å kartlegge om det finnes husstander, organisasjoner, offentlig virksomhet, eller privat virksomhet som fortsatt mangler bredbånd av tilfredsstillende kvalitet. Det er ikke mulig å søke om midler til fritidsboliger og hytter slik at eiere av disse ikke skal melde inn behov til Porsanger kommune.

Tilbakemeldingene Porsanger kommune mottar om manglende bredbåndstilbud vil være avgjørende om kommunen skal søke om midler til utbygging av bredbånd, og hvilke områder det skal søkes for.

Oppdatert 08.04.2021

bredband

Bures boathin! Tervetuulemaa! Velkommen!

Det sies at alle veier fører til Rom. I Finnmark fører alle veier til Porsanger. Med kommunesenteret Lakselv og bygdene Børselv, Indre og ytre Billefjord, Skoganvarre, Kistrand, Smørfjord og Olderfjord, byr vi på et naturlig møtested og arena for store og små arrangement gjennom året. Porsanger er tre stammers møte, og vi som bor her er patrioter som er opptatt av natur, kultur og tradisjonskunnskap. 

awesome
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk